Foto 2015-12-19 11 38 46

Julklappstips i sista minuten! För varje exemplar av min bok Bröd bröd bröd som ges bort i julklapp i år skickar jag 30 kr till UNHCR.

Du som köper eller har köpt en julklappsbok, räck bara upp handen här i kommentarsfältet så räknar jag ihop och sätter över pengar till UNHCR. Är ni med?

PS. På Bokus lovar de att om man gör sin beställning före kl 06.00 den 22 december så får man den före jul.

10 responses to

  1. Anna

    Min mamma ska få en! Mitt eget ex är välanvänt och jag är dig evigt tacksam för tex de nattjästa baguetterna! :)

  2. Eva-Britt Breimer

    Igår beställde jag två ex av din bok! Tack för alla inspirerande recept.
    Eva-Britt

  3. Elisabeth

    Hej,
    Efter att ha sett och bakat efter några av dina recept önsakade jag mig bok av dig i julklapp, och jag fick Bröd Bröd Bröd. Imorgon blir det bagels och äppelbröd utan surdeg. Har inte kommit till surdegs-fasen ännu.
    Ska beställa en bok till min syster som precis har gått i pension.
    Tack för kanonbra recept,
    Elisabeth

  4. Anwisen

    Fick din bok i julklapp och har redan kommit igång. Bröden är en riktig succé i huset! Idag bakade jag bröd i gryta och jag får inte ut den förbaskade limpan ur grytan. Är rädd att jag nu har förstört min fina le cruset-gryta :-(
    Vad har jag gjort för fel? Är nybörjare på det här och följer recepten efter punkt och pricka än så länge.
    Anna

  5. Louice

    Jag gav den till min mamma i julklapp, tillsammans med en klick av min surdeg, och hoppas hon ska tycka lika mycket om den som jag gör. Nu ska jag väcka upp min sura Sara efter julen och sedan baka ett speltbröd jag hittade här på bloggen, ska bli spännande eftersom jag aldrig bakat surdegsbröd på spelt förut!

  6. Birgitta

    Hej Martin, tack för boken Bröd Bröd Bröd. Jag bor i Australien och har gått på surdegsbröd kurser, bakat mycket men aldrig lyckats med att baka ett surdegsbröd förrän jag köpt din bok. Jättegoda och lätta recept. Bara en fråga. Hur ändrar man ett brödrecept med jäst till ett surdegsbröd?
    Glad bakning.
    Birgitta

  7. Moa

    Hej, jag älskar dina recept. Speciellt ditt oktober levain på din förra blogg. Jag har en liten fråga angående hålen i brödet, mina bröd blir absolut håliga men inte genom håliga och känns väldigt tunga. Dem jäser alltså men kanske inte tillräckligt? Borde jag jäsa bröden längre eller är det surdegen som krånglar?




Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.