27 reaktioner på ”Och nu blir det reklamfilm!”

 1. Nu har jag förberett fredagsmys. Vetesurdegspizzabullar på jäsning i kylen och din enkla tomatsås klar.

  Blir tomatsåsen lös när du gör den? Jag använde 400 gram väl avrunna konserverade hela tomater. Men såsen blev ändå näsan rinnande…

  1. det kan förstås variera lite beroende på vilka tomater man får tag i, men nej, inte lös så att det skulle vara ett problem. ha en fin pizzafredag!

  1. ledsen om jag gör dig besviken nu, men det är alltså inte pizzabullar som i bullar av pizza … När jag skriver pizzabullar menar jag på själva degbollarna som man sen bakar ut till pizzabotten.

   1. blir nog inte besviken när boken är framme, och annars går det väl att rulla ihop nån pizza och göra bullar på dem. om du inte har nåt annat recept på pizzabullar…? 🙂

 2. Snygg film. Ska snart beställa den nya boken. Av alla kok- och bakböcker jag har (och det är måååånga) så är din bok den som oftast kommer fram och används, så det måste ju innebära att den är bäst!

 3. Nu har jag fått boken!!!! Den är fantastiskt fin och jag är sååå nöjd för nu har jag hela ”trilogin”. :))
  …det jäser redan i flera bunkar på köksbänken…*skratt*

 4. Haloj!

  Efter att ha snyltat på dina recept från bloggen sedan -09 har jag nu tagit mig i kragen och köpt böckerna. Hurra vilka fina och inspirerande böcker!

  I alla fall så är jag en sådan typ som gillar vitt bröd men nu tänkte jag även ta mig i kragen på den fronten och baka något med lite mer frön och dyl. i. Har siktat in mig på Kornbrödet s.116 nya boken. Blir lite förvirrad. Ska man blötlägga alla frön och kornet? Och hur länge? Samtidigt som man kickar igång surdegen eller bara någon timma innan man börjar baka?

  Tacktack

  1. Just så, frön och korn lägger du i blöt samtidigt som du dra igång surdegen (alltså 8–10 timmar innan du rör ihop själva degen). är du med? Fråga igen om det är nåt. Lycka till!

  2. Och när jag är inne på det här konrbröds-receptet slår det mig att det inte heller står hur mycket surdeg man ska ha. 320 gram är min kvalificerade gissning?

    1. först. Mycket uppskattat bröd, min nästan 3-åring äter till min stora förvåning flera skivor om dagen.

     sen. Har du bakat med hela korn också någon gång och behöver man koka dem eller skålla för att kornen inte ska bli för hårda eller räcker det med blötläggningen?

     hej hej

 5. Hej!
  En fråga från boken… Är receptet för snabb/långsam pizzadeg identisk förutom jäsningen och temperaturen på vattnet?
  Tack för ytterligare en härlig bok!

 6. Konsistensen på bröden i filmen var precis som jag vill ha den, men fasen om den någonsin blir sådär hög, luftig och nästan geléartad. Har sett samma proffskvalitet i filmer från bagerier på Youtube, men inte hemma hos mig.

  Hur får man till det?

Kommentarer inaktiverade.