På torsdag åker jag!

En av de bästa sakerna med att göra böcker är att man får åka till bokmässan i Göteborg. Det är svårt att sätta fingret på det, men det är något särskilt med stämningen där på mässan. Och så får man ju vara författare för några dagar; baka på en scen, signera böcker, bli bjuden på räkmacka och dela en hiss med Daniel Sjödin.

I år kommer jag nog mest baka pizza, men jag tar med lite bröd också. En rejäl surdeg ska jag röra ihop också så alla som vill ha kan få en klick.

Den som är på mässan får mer än gärna komma till Kockscenen och heja: Torsdag kl 17.30, fredag kl 14.10 och lördag kl 13.30. På lördagsförmiddagen kommer jag även vara i trevliga butiken Bagaren och Kocken och signera böcker. Dit är ni särskilt välkomna – ni vet, skräcken att sitta där på ett improviserat podium med skylt och ingen kommer!

2 reaktioner på ”På torsdag åker jag!”

Kommentarer inaktiverade.