Lucka 13: Tid för pomerans

Den som hade ett pomeransträd! Pomeransfrukten lär visserligen vara så sur och så bitter att den helt enkelt inte går att äta som den är, men ändå. Vad ni än bakar med pomerans i, så glöm det färdigmalda pulvret. Köp istället de torkade skalen, koka dem, ta bort det vita och hacka dem sedan fint. Julens bästa krydda!

3 reaktioner på ”Lucka 13: Tid för pomerans”

  1. Men varför skall det vita tas bort? Alla skriver så, men ingen förklarar varför. Själv har jag haft med det och tycker det blir gott.

  2. Det vita gör det beskt, men gillar du det beskt kan du ju ha kvar det! Själv gillar jag det beskt, men tar ändå alltid bort det vita. Jag tycker att det ser snyggare ut, tycker kanske att det ser lite slarvigt ut om man inte gör det.

  3. Jag bakade pomeransbrödet från din första bok nu inför jul, och jag hade glömt bort hur galet gott det är! Mer pomerans åt folket!

Kommentarer inaktiverade.