Avsnitt 3: Rågbrödsavsnittet

Till slut, här är tredje avsnittet av podcasten! Jag har träffat Martin Berg som tillsammans med Mathias Dahlgren har öppnat ett rågbrödsbageri under namnet Green Rabbit i Stockholm. Och så berättar landslagsbagaren Robin Edberg om sitt nya favoritbröd bakat på 100 procent rågsikt. Lyssna i spelaren nedan eller i iTunes. Mycket nöje!

9 reaktioner på ”Avsnitt 3: Rågbrödsavsnittet”

  1. gör inte så mycket om det inte blir så jättemånga podcast även om det vore trevligt med flera. viktigt med kvalite på dessa vilket du har levererat 🙂

  2. hej
    jag kan inte höra på detta nya avsnittet!
    ”an error occurd” står det när jag klickar på spelaren 🙁

  3. Hej Martin! Jag har precis lyssnat igenom alla avsnitten på din podcast och ville bara berätta att jag verkligen gillar dem! Jag när en dröm om att öppna eget bageri en dag och behöver för tillfället ny input och energi – vilket jag verkligen fick av att lyssna på avsnitten. Tack för det! Hoppas på fler avsnitt snart! Jag hade gärna hört ett om bageristatistik i Sverige, hur har utvecklingen sett ut med antal bagerier de senaste 50 åren, hur många nya öppnas varje år, bristen på bagare etc.. Ha det gott!

Kommentarer inaktiverade.