Vinn en bok!

Min bok Enklare bröd från 2010 har nu utkommit i så kallat mjukband, det vill säga med mjuka pärmar och i lite mindre format. Roligt, för även om det har hänt en hel del sedan den kom ut så är jag faktiskt lite stolt över den. Tror den har fått en och annan att börja baka, om än bara de enklaste frukostbaguetterna. Nu har jag fått en låda med referensexemplar av förlaget, och för att de inte bara ska bli liggande tänkte jag lotta ut några stycken.

Allt du behöver göra för att vinna en bok (signerad förstås!) är att räcka upp handen i kommentarsfältet. På fredag kväll drar jag slumpmässigt fem vinnare som får en varsin bok på posten.

— Tävlingen är avslutad. Grattis till vinnarna och tack till er andra! —

208 reaktioner på ”Vinn en bok!”

 1. Klart jag vill vara med i utlottningen. Det var trots allt du som fick mig att börja baka.

 2. Hej, jag vill gärna vara med i utlottningen! Tack vare dig bakar jag med glädje var och varannan dag. I alla tusen bakböcker så gäller det att sticka ut och bevis på detta är att det gör du då det alltid är fin bok jag återkommer till. Plus så är ditt finska rågbröd i boken BRÖDBRÖDBRÖD det absolut bästa jag ätit!

 3. *Räcker upp handen*

  Och så vore det trevligt med ett ex då jag lånat ut min till en kompis och bog inte kommer få tillbaka den :)…

 4. Mitt gamla exemplar är sönderbläddrat, så jag skulle bli glad för ett nytt!

 5. Vore kul att ha ett exemplar av den boken! ”Bröd, bröd, bröd” är grym!

 6. Jag räcker upp handen, vill gärna vinna den boken. Brukar ofta baka dina recept.

 7. Räcker upp handen här!!
  Jag gjorde ditt råg bröd igår och måste bara säga-JÄTTE GOTT. Nästan för gott, kan inte sluta äta. Imorgon bakar jag dubbel sats på en gång. Tack:-)

 8. Har de två senaste och bakar flitigt ur dem, skulle gärna komplettera med denna!

 9. Räcker upp en hand 🙂 Åh, skulle bli jätteglad om jag vann…då kanske jag äntligen skulle komma igång med bakningen.

 10. Haj haj!!! Vill baka massa bröd i sommar, därför vore det fantastiskt att vinna din bok!!

 11. Hade varit jättekul att få ett ex att bläddra och förkovra sig i i sommar! Nyfiken!

 12. Oj vad glad jag skulle bli om jag vann en bok!!

  Började baka surdegsbröd så sent som i våras. När jag stod i startgroparna & ville försöka mig på detdär med surdeg så googlade jag & följde faktiskt dina recept för att starta min 1:a surdegsgrund. Du beskriver så tydligt & enkelt. Perfekt för en novis som mig.
  Min surdeg från då lever fortfarande & levererar goda bröd varje vecka. Köpte sen din bok ”surdegsbröd” och den är flitigt använd sen dess. Vore kul med ännu en bok med dina tydliga & enkla recept .

  Håller tummarna!!

 13. Jag skulle tycka att det var jättekul att vinna ett exemplar så jag räcker upp handen jag med!

 14. Hadde blitt kjempeglad for en bok!! *krysser alle fingre og tær*

 15. Här är min uppräckta hand. Jag blev väldigt inspirerad av din bok Bröd, bröd, bröd när den kom ut. Den var en ordentlig ögonöppnare för mig när det gäller brödbak. Hade aldrig i mitt liv kunnat föreställa mig hur enkelt det kan vara att baka riktigt gott bröd hemma (undrar också varför inte sådan här revolutionerande kunskap lärs ut i skolorna), och sedan dess har jag inte köpt en enda limpa i butiken. Tack ska du ha!

 16. Här är en till som gärna vinner. Jag gillar din blogg och dina böcker som gett mig mycket inspiration i brödbakningens härliga värld!

 17. Jag vill! Jag vill! Jag vill!!! Sträcker upp handen så långt det går! Hoppas du ser den 🙂

 18. Jag räcker upp handen 🙂

  Kan helt ärligt säga att jag började baka bröd först 2009 med din inspiration från ett videoklipp på youtube hur man startar sin egen surdeg kort därefter köptes boken ”SURDEGSBRÖD” och den kämpar jag än i dag.

  Jag älskar att jag nu börjar få någorlunda konsekvent kontroll på både mitt surdegsbak och brödbak med jäst. Kändes som vändningen kom då jag började att experimentera med källjäsning, vansinnigt heta ugnar och med förvärmda pizzastenar varvat mer förvärmda plåtar i extrem hetta att dem nästan bågnar av värmen men där är jag idag tack var din blogg, bok och videos. Bröden börjar till och med se bra ut 🙂

  TACK ÄNNU EN GÅNG!

  Jonas S Nilsson
  Bergsgatan 32 B
  214 22 Malmö

 19. Åh jag vill ha din goa bok! Använde recept ur den första gången förra veckan. Har gett mig mersmak för bak. Tack för det!

 20. Räcker räcker räcker högt högt!! Hoppas hoppas hoppas

  @dennyyoler på insragram!

 21. Den enda av dina böcker som inte finns i köket! Jag viftar frenetiskt med handen!!!

 22. Jag skulle gladeligen ta emot ett signerat ex av boken så jag håller tummarna för mig själv 🙂

 23. Är gärna med i utlottningen! 🙂 Håller tummarna!

  Kommer ihåg när jag var testbakare till en av dina böcker. Det var kul 🙂

 24. Räcker upp alla händer jag har!!! Har bakat ur den här boken ett antal gånger och har tänkt skaffa ett eget exemplar, så jag hoppas på tur!

 25. Det vore ju fantastiskt att få en. Så räcker upp handen så högt jag kan 😀

 26. Kom just hem från en middag där det bjöds på god mat men där det hembakade brödet inte låg på samma nivå. Är gärna med på utlottningen för att skänka flickan/matlagerskan denna kungsväg till gott bröd.

 27. Mitt surdegsnördande började tack vare dig, har några av böckerna men saknar denna. Har nu kommit i en surdegssvacka som jag önskar komma ur med hjälp av denna bok.

 28. Ååå… vill jättegärna ha ett ex, räcker genast upp handen!!

 29. *viftar med handen för fullt* Åh, så roligt det vore att vinna! Behöver lite ny inspiration. ☺

 30. *upp med handen* Självklart! Då kan jag skänka den gamla till nån annan som behöver upptäcka bakglädje!

 31. Det skulle vara jättefint att kunna baka verklig gott bröd. Så jag är med i utlottningen och hoppas att ha tur.

 32. Jag räcker upp handen. Tänkte köpa den då jag älskar den senaste boken.

 33. Jag vill vara med i lotteriet av din bok
  Peter Sundström Rintaluoto
  Kornstigen 23 A LGH 1201
  784 52 Borlänge

 34. Jag vinner gärna en bok så jag kan ge bort den till min bakande granne!

 35. Ja ja ja! Snälla ge mig en bok! Det är inte lätt att få svenska böcker i Australien och jag Bill baka bröd för att det finns inget gott bröd i nästan hela Australien eller så är det hur dyrt som helst!

 36. Din bok Bröd, Bröd, Bröd är den enda boken som står framme i vårt kök. Används näst intill varenda dag. Nu börjar den känna sig lite ensam och skulle bli jätteglad för en kompis!

 37. Det hade varit så roligt! Jag har blivit en riktig bagare tack vare Dig!
  🙂 Elda

 38. Det var någon som sa att det var din bästa bok, så den vill jag gärna vinna och ge som present till min bästa kompis! Själv har jag Bröd Bröd Bröd, och den är kanonbra.

 39. Det skulle vara jättetrevligt med ett nytt exemplar. Min bok är utsliten. Riskerar snart lösbladssystem. Tack för den fantastiska boken som fick mig att börja baka.

 40. Första brödet jag bakade var faktiskt från Enklare bröd, som jag lånat på biblioteket. Jag är gärna med i utlottningen!

 41. Räcker självklart upp handen eftersom jag har din senaste bok men ännu inte denna! =)

 42. Jeg rekker opp hånden, og sier tusen takk uansett for all inspirasjonen! Det er blitt bakt veldig mye surdeig hos oss etter dine oppskrifter.

 43. Jag är gärna med i utlottningen. Du har helt klart inspirerat mig att baka mer!

 44. Jag bor också i Australien (Sydney) och bakar för fullt ur Martins brödböcker. Håller helt med dig; brödet här är inget vidare alls!

 45. Du fick mig att våga börja baka med surdeg, och jag är fortfarande nybörjare. Jag vill gärna vinna ett ex av din bok.

 46. Hjälp mig inviga min nästan helt oanvända ugn! Lite brödbak skulle kännas lämpligt 🙂

 47. Vinki vink! Är just i Berlin och har startar en surdeg med inspiration från din blog!

 48. Hej! Jag bor i Italien och jag har börjat baka bröd efter dina recept, dessa bröd får mig att minnas min barndom i Sverige. En bok med recept skulle inte vara dumt att ha i mitt kök.

 49. Har funnit ett nytt intresse! Bröd! Det är första gången jag är inne på din sida. Bakade pizza inspirerad från din bok igår!! Gott! Tänk om jag har tur och vinner en annan bok skriven av dig! Då blir jag glad!

 50. vore så bra om jag vann den, barnen tjatar på mig att jag borde börja om att baka bröd igen. Fast… Surdegen har jag visst råkat döda 🙁

 51. Jag håller uppe min arm så högt och länge jag bara orkar! Perfekt present till min man som fyller år idag!

 52. Jag är gärna med i utlottningen. Räcker således upp min hand 🙂

 53. Räcker upp handen högt som attan! Min sambo är helt frälst av dig och skulle studsa högt av glädje om han skulle få ett signerat exemplar.

 54. Oj,oj,oj så många namn! Men visst skulle det vara kul att vinna en bok!
  Eva

 55. Hej! Jag räcker upp händen här fran södra tyskland. Sedan där finns inte tid för semester i Sverige i ar, de skall bli fint att baka lite efter svensk recepter.

 56. Det DU som har lärt mig, genom din fina surdegskola här på bloggen, att baka surdegsbröd. Ett stort tack till dig! Här hemma har jag din bok Surdegsbröd. Vore jättekul att få vinna ett exemplar av din fina bok Enklare bröd. 🙂

 57. Hand upp! Din bok bröd och pizza är helt magisk. Blivit en jävel på att göra pizza!

 58. I have only just discovered your blog via Lutz Geissler and find it very interesting here. As a passionate amateur baker, I will follow your actions to the extent permitted my language skills. At the draw of course, I also take part very much.
  Best Regards
  Rosalie

 59. Men åh, vad jag skulle behöva inspireras av din bok för att komma ur min surdegssvacka!

 60. Jag är gärna med och deltar i utlottningen. Är en studerande som älskar att baka på sin fritid och har verkligen inspirerats av dig och dina fantastiska bakverk här i bloggen.

 61. Jag räcker upp handen och hoppas på lite ny fart i surdegsbakandet 🙂

 62. I see your blog needs some fresh posts. Writing manually takes a lot of time,
  but there is tool for this time consuming task, search for; Wrastain’s tools for content

 63. Hey! I’m at work browsing yur blog from myy new iphone 3gs!

  Jusst wanted to sayy I love reading throuth your blog annd lookk forwad
  to alll your posts! Keep uup the fantastic work!

 64. Someonhe edsentially assiist tto mazke significantly articles I would
  state. Thiis is tthe first time I frequented your web pae and thus
  far? I amaze with the analysis you made tto make thos actua suubmit amazing.

  Magniificent job!

 65. Do you min iff I quote a couple of your articles as long aas I providre credijt
  and sources back tto your webpage? My blog ssite
  is in the veryy same niche aas yours and myy user woukd certainly benefit frrom a lot of the information you preseent here.
  Pleaze let mme know if tis okawy with you. Manny thanks!

 66. Hey! I reallize thijs iis sot of off-topic however I had too ask.
  Doess operating a well-established blog like yours requuire a llot off
  work? I aam completely nnew to operatng a blog but I do wriye in my diary
  daily. I’d like to start a blog so I can easily sare myy personal expperience and thougyts online.
  Please lett me know iff you have any kind of recommendations or
  tips for new asppiring bllg owners. Appreciate it!

 67. Youu really maske itt seem so easy with your presentation but I
  find this toic to bee rsally soimething which I think I would nevver understand.

  It seems too complihated andd very broad ffor me. I’m looking forward for yojr next post, I ill ttry tto get
  the hang of it!

 68. Hi there, I belkieve yoour site could possibly be having web rowser compatibility issues.
  When I take a look at your blg inn Safari, itt lookss fin however, if opening inn IE, itt hhas some overlapping issues.
  I simply wanteed tto provfide yyou witrh a quick heads up!
  Besides that, wonderful site!

Kommentarer inaktiverade.