Alla borde ha en!

Den här blåa degskrapan i plast är ett av mina allra bästa bakredskap. Perfekt för att skrapa degar ur bunkar, spar massor av kladdig disk. De brukar finnas att köpa hos restauranggrossister men kan vara svåra att hitta i vanliga köksbutiker. Har man en snäll bagare i kvareret kan man nog be att få en, jag tror ofta de får dem med reklamtryck från sina leverantörer.

Men nu har jag också kommit på att jag ska föreslå att förlaget gör såna som marknadsföring för nya boken, då kan ni få en av mig. Håll tummarna!

12 reaktioner på ”Alla borde ha en!”

 1. Verkligen! Superbra, men som mkt annat. Det bästa är inte alltid lätt för vanliga konsumenter att få tag på.

  Hoppas på ditt bokförlag! 🙂

 2. Underbart. För det kan du säga till förlaget att den enda chansen att en trogen bloggläsare köper boken är om vi får en degskrapa…Du vet hela teorin om reciprocity. Vi får något litet och vill sen känner vi att vi måste återgälda genom att köpa boken.

 3. har köpt de som jag annvänder på jobbet genom en grossist, körde dem i diskmaskinen och det gillade de inte alls, de vart böjda.
  bör man undvika diskmaskinen eller var det bara mina som inte gillade det?

 4. Hittade i en realåda i Haparanda är silicon och helt perfekt. Lätt att diska, lätt att använda

 5. Martin:
  Se till att förlaget lägger med en i varje bok som en ”inlaga”. Hade varit ett suveränt komplement till vad jag tror blir en kanonbok!
  Tack för ditt bloggande, hela min familj är nog glada för din existens då de ätit bröd jag bakar inspirerat av din blogg.

Kommentarer inaktiverade.