Torsdag klockan 18 på Mäster Samuelsgatan

Nu på torsdag den 15/11 signerar jag böcker på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan. Och ni vet hur jag känner kring det där med att sitta på ett podium med en liten skylt och en hög böcker och ingen kommer, så snälla ni – titta in om ni har vägarna förbi! Jag laddar med lite bröd och en stor bunke surdeg. Klockan 18 på torsdag alltså, Mäster Samuelsgatan 28.

7 reaktioner på ”Torsdag klockan 18 på Mäster Samuelsgatan”

  1. Vore jag bara i Stockholm på torsdag skulle jag komma direkt 😉 Men jag tror nog att det kommer massor av folk! Lycka till!

    1. Det är Akademibokhandeln som arrangerar och jag gissar att de vill sälja sina egna böcker. Men jag lovar att försöka ordna något mer tillfälle innan jul dit man kan ta med egen bok.

  2. När besöker du södra Sverige? Du är varmt välkommen till Halmstad! Här har vi äntligen fått ett underbart surdegsbageri; Feldts bröd och konfekt:D

Kommentarer inaktiverade.