Lucka 17: Ett sommarminne

2 juni 2009. Tina skjutsar in durumbröden i ugnen. Under två veckor bakade jag från morgon till kväll i det fina bageriet i Rute. Jag sov i en liten, liten stuga bakom bageriet och det var väldigt mycket smultron den sommaren.

4 reaktioner på ”Lucka 17: Ett sommarminne”

 1. Hej!
  Tack för en fin blogg! Med inspiration av dig har jag slutat köpa bröd från affären och bakar sedan några månader tillbaka allt själv. Härligt!
  Nu måste jag fråga om du har några bra tips på stora avlånga jäskorgar till ett bra pris? Jag brukar ta dubbla eller trippla satsen av dina bokrecept och runda bröd jästa i durkslag blir lite småknepiga att hantera ibland.
  God jul förresten!
  Kram

 2. Hittade din bok ”Bröd och pizza” när jag var på biblioteket. Blev direkt sugen på att testa en del av dina surdegsbröd. Och så kommer jag att följa din blogg (jag tipsar om den i min blogg också)

 3. Интересные факты и события, необычные истории, забавные случаи,занимательные факты.
  Мнения. Эксклюзивные материалы.
  Тут fact1.ru

  интересные факты

  ЗАКАЗТЬ ПРОГОНЫ МОЖНО ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ @nikolos1106
  ЗАКАЗТЬ РАЗГАДКУ КАПЧИ МОЖНО ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ @nikolos1106

Kommentarer inaktiverade.