Smygstart på bokmässan i Göteborg

Jag har idag introducerat konceptet brödspett när jag berättade om kommande boken för 200 västkustska akademibokhandlare på mässan i Göteborg. Det var en liten smygstart på bokmässan som öppnar imorgon och pågår fram till på söndag. På lördag kommer jag också att vara där, jag bakar på Kockscenen vid halv elva-tiden på förmiddagen och så kommer jag vara på olika småscener under eftermiddagen. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra under de 20 minuterna man har på sig på kockscenen, men jag funderar på att baka kardemummabullar. Ja, baka och baka, det är ju ungefär gräddningen man har tid med, men det är ju också en tacksam del.

Photo 2014-09-24 10 11 33Till dagens 200 brödspett gick det åt två rågbröd, tre gotlandslimpor, två jättestora ljusa surdegsbröd och femtio kardemummabullar. (Lägg förresten märke till det mässmässiga upplägget med engångsbricka och blå servett. Mässigare än så blir det inte!)