Jag gör en ny bok! Först var det tänkt att jag skulle göra en bok med bara pizzor, men det blir en hel del bröd i boken också. Allra mest bröd faktiskt. Boken kommer hösten 2012 på Natur & Kultur.
Jag gör en ny blogg också. Välkommen till den!
Jag gör en ny bok! Först var det tänkt att jag skulle göra en bok med bara pizzor, men det blir en hel del bröd i boken också. Allra mest bröd faktiskt. Boken kommer hösten 2012 på Natur & Kultur.
Jag gör en ny blogg också. Välkommen till den!
Kommentarer inaktiverade.
Kul att du har en ny blogg! Ser verkligen fram emot nya bra tips och spännande recept.
Härligt att du är tillbaka med bloggandet! Welcome!
Tack Erik och Erik!
Tack och lov!
Du var saknad! =)
Hurra! Du er tilbake!
Kul!
Du borde absolut lägga en länk på gamla bloggen att denna finns! Jag höll på att missa den – eftersom jag inte är så mycket för Twitter å sånt…
/Måns
Bra idé, det ska jag göra!
Kul att du är tillbaka! Det var tack vare hänvisningen i gamla bloggen som jag hittade din nya! Coolt typsnitt!
Underbart! Blev jätteglad när jag upptäckte länken i din gammla blogg!! Satt precis och längtade efter lite surdegsbloggande. Tack för att du börjat skriva igen, du har varit väldigt saknad. Maggan
Tack för de orden, jag tycker också det är kul att blogga igen!
Hej, jag skriver en ny bok. Alltså startar jag en ny blog för att kunna sälja den.
Hoppas det går bra. Ser fram emot att läsa den och att få intressanta idéer och uppslag.
När jag skulle peppa en bekant att baka med surdeg och la in länken till gamla bloggen upptäcker jag, till min osannolikt stora glädje, att du finns där i cyberrymden igen! Hurra! Har bakat nu på morgonen av dina recpt i första boken så det känns som en tanke att bloggen lever igen 🙂
Fick precis ett litet glädjefnatt när jag såg att du börjat blogga igen. Fantastiskt roligt och välkommen tillbaka!
Tack tack!
It is truly a nice and helpful piece of info. I am satisfied that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.