Om nya boken

De har bett mig skriva en liten presentation till min nya bok som de kan ha internt på förlaget. Idag fick jag den äntligen ur mig. Såhär går den:

Min nya bok innehåller pizzor, fullkornsbröd, kanelbullar och ännu mer surdegsbröd.

Pizzor därför att jag har kommit fram till ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste du ätit! Det blir surdegspizzor, snabba pizzor, smarta tomatsåser, tips om de bästa pizzaostarna och så en hel radda recept. Dessutom visar jag hur lätt man kan snurra upp pizzan i luften som en riktig pizzabagare!

Fullkornsbröd därför att jag anmält mig till nästa års Stockholm Marathon och jag måste ha så mycket energi i kroppen som jag bara kan få in. Och för att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd de senaste åren.

Kanelbullar därför att det är det söta bakverk som jag inte kan få nog av, att baka eller att äta.

Surdegsbröd för att jag hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa av surdegsbröd hemma i köket. Det är nu enklare än någonsin, och godare!

Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra.

Och så kommer jag gå på upptäcksfärd i bröd- och mjölvärlden. Hälsa på i jästfabriken, titta in i en riktigt brödfabrik och prata med olika pizza- och brödentusiaster.

5 reaktioner på ”Om nya boken”

Kommentarer inaktiverade.