Vinnarlimpan

”Ett vackert surdegsbröd med rik smak och välgräddad skorpa. Med enkla medel och ett gott handlag med surdegen visar bagaren att det inte behövs mer än mjöl, vatten och salt för att baka ett vinnarbröd.”

Så löd motiveringen till Håkan Blomqvist vinnande bidrag till tävlingen för hemmabagare vid brödfestivalen i helgen. Håkans surdegsbröd på vete, fullkornsvete och rullkornsråg var helt fenomenalt, en mycket värdig vinnare! Hedersomnämnanden gick till Björn Anderssons surdegsbröd med hel vete och Nicholas Hjelmbergs fina knäckebröd. Grattis till er också!

Helena och Marqus i provsmakartagen.

2 reaktioner på ”Vinnarlimpan”

  1. Hej!
    Vad i herrans namn är ”fullkornsvete”??!!
    är det grahamsmjöl med nytt namn?
    om inte,var kan jag köpa detta?
    /Anders

Kommentarer inaktiverade.