Jag gjorde som förr, blandade bröd med mandelmassa och lite grädde och stoppade i dem. Hur gör ni?
4 reaktioner på ”Frukostsemlan”
Kommentarer inaktiverade.
Jag gjorde som förr, blandade bröd med mandelmassa och lite grädde och stoppade i dem. Hur gör ni?
Kommentarer inaktiverade.
jag gräver ur semelbullen och river mandelmassan, vispar grädden med lite strösocker (5g)
,mosar brödet, mandelmassan och mjölk (standard)
och blandar i lite grädde
och lägger ner röran i brödet toppar med grädden och det pudrade locket 🙂
tack för alla fina recept bakade gotlandslimpa i din senaste bok. det blev succé i familjen och gud vad fina dem blev :):)
Roligt att höra! Gotlandslimpan är en favorit.
Jag blandar, i vikt, lika mycket mandelmjöl och florsocker med lite inkrom och en skvätt mjölk. Och så fluffig grädde och gärna varm mjölk till. Mums!!
Gröper ur lite ur semlan. I med egengjord mandelmassa (Oskalad mandel & hasselnötter + socker och mjölk) och osötad grädde.