Den som vill se de här kardemummabullarna gräddas (LIVE!) beger sig till Mitt kök-scenen på Mitt kök-mässan (på Stockholmsmässan) klockan 11.15. Det blir gotlandslimpa och surdegsbröd också. Här är mitt program för hela mässan:
Torsdag 6/11
11.15–11.45 Bakar bullar på Mitt kök-scenen
14.30–15.30 Har liten bakskola (med pizza!) på Matlabbet
Lördag 8/11
12.00–12.30 Bakar (oklart vad än så länge) på Allt om Mat-scenen
Söndag 9/11
12.45–13.15 Bakar på Mitt kök-scenen
13.30–14.30 Bakskola på Matlabbet
15.45–16.15 Bakar på Mitt kök-scenen
Till de där bakskole-grejerna måste man köpa nån slags biljett. Läs mer om det och om hela balunsen här.
Hej,
Jag tänkte fråga om du inte kanske har ett bra recept på ett glutenfritt surdegsbröd och om du isf vill dela med dig av det här?
Tack för en bra blogg!
Hej! Jag önskar att jag hade det, men tyvärr inte. Leta rätt på Annica blom. Hon bloggar och har gjort en superfin bok med glutenfria bröd.
Hej!
Jag och min sambo satt och lyssnade på dig i lördags på mässan. Vi fick den stora äran att få smaka dom extremt goda dinkelbullarna. Har aldrig ätit så goda bullar!
Reccept är något vi absolut vill HA!!!!!!
Det kommer!