Här behövs ett bageri

Här är utsikten från den plats, just där Stureby och Svedmyra möts, där jag skulle vilja bygga ett litet bageri med kaffeservering. Man lämnar barnen en kvart tidigare på morgonen och så slinker man in på en kopp kaffe och en croissant. Utsikten över rondellen, tunnelbanan, bussarna och Bea är perfekt. På vägen hem går man förbi och köper bröd. Ja, ni alltså. Jag bakar.

7 reaktioner på ”Här behövs ett bageri”

  1. Välkommen tillbaka!! Jaa, bodde jag i stora staden så skulle jag komma förbi och köpa både en kaffe och ett bröd!

  2. Kommer inte bli svårt att dra oss sturebybor i alla fall. Ett klientel som saknar det innerstaden normalt har att erbjuda, men inte är tillräckligt nära för i vardagen. Har du funderat på dödens torg vid stureby station?
    http://kartor.eniro.se/m/9pQyx

    1. Ja, det torget skulle verkligen behöva livas upp! Jag ringde faktiskt han som har Celloskolan, men de hade inga planer på att flytta ut. Det är ju en fin lokal annars.

  3. Hittade det här inlägget när jag desperat letade surdegsbröd i Stureby. Var bortskämd med Luxbröd på lilla Essingen tidigare, men Stureby verkar lida brist på surdegsbröd? Trist att inget sånt här har blivit av än, vi skulle lätt bli stammisar. 🙂

Kommentarer inaktiverade.