Tack, bästa mässan!

 

Degen jäste i minibaren på mitt rum, sen bakade jag ut bröden och tog dem på spårvagnen till Alvar & Ivar surdegsbageri där jag lånade ugnen och bakade av dem. Tillbaka till mässan, på med mikrofonen, upp på scenen och baka pizza och prata bröd. Och så smakprover och surdeg i små burkar till publiken. Det är bokmässan det. Tack för den här gången!

4 reaktioner på ”Tack, bästa mässan!”

  1. Jag har precis avnjutit en underbart god smörgås som jag bakat på surdegsgrund jag fick på mässan i fredags. Mums! Lyckades frakta den hem till Hjo Dessutom har jag hållt liv i en rågsurdegsgrund jag fick på mässan för två år sedan.

  2. Tack så mycket för surdegen jag fick på Bagaren och Kocken i lördags. Himla trevligt.
    Jag har också nyss avnjutit en god smörgås från din surdegsgrund 🙂

Kommentarer inaktiverade.