bakade enligt det långjästa receptet i nya boken igår/idag. bästa bullarna jag (+ tentapluggarkompisarna) smakat.
hurra för det och bra bakat!
Så enkelt du får det att se ut! Och vad jag ska öva nu, tack för kanonbra tips:)
Hade lite dålig framförhållning så jag bakade efter det något snabbare receptet i boken. De blev hur goda som helst. Försökte mig även på att snurra dem som du gör. När min tioårige son fick se de färdiga bullarna utbrast han storögt: ”Vad snygga dom är! Hur har du gjort det där!?” Jag bara log lite malligt och hemlighetsfullt. Han kan gott få beundra mig ett tag innan jag visar honom videoklippet. 🙂
Här kommer en till som provat den snabba bullreceptet i nya boken. Bjöd familjen på de godaste bullarna som bakats hemma hos oss. Tack för en inspirationen att baka.
Bra, här går det så sakta att man till och med förstår hur man ska göra :=)
Shit vad bra dom blev! Aningen för mycket socker 🙂
Jag brukar inte hålla på och kommentera på bloggar men nu kan jag inte hålla mig längre…Vill bara tacka för toppentips genom åren. Mitt senaste bröd (stockholmslevain)blev verkligen helt fantastiskt! Du förklarar bra, har trevligt språk och lagom personlig i dina inlägg. Toppen på alla sätt helt enkelt! Vill du någon gång ha tips på pepparkakshus har jag lång erfarenhet och delar gärna med mig till dig som tack för alla bra tips från dig. Tja!
Tack tack för de snälla orden! Ska komma ihåg när det närmar sig pepparkakshusbak!
bakade enligt det långjästa receptet i nya boken igår/idag. bästa bullarna jag (+ tentapluggarkompisarna) smakat.
hurra för det och bra bakat!
Så enkelt du får det att se ut! Och vad jag ska öva nu, tack för kanonbra tips:)
Hade lite dålig framförhållning så jag bakade efter det något snabbare receptet i boken. De blev hur goda som helst. Försökte mig även på att snurra dem som du gör. När min tioårige son fick se de färdiga bullarna utbrast han storögt: ”Vad snygga dom är! Hur har du gjort det där!?” Jag bara log lite malligt och hemlighetsfullt. Han kan gott få beundra mig ett tag innan jag visar honom videoklippet. 🙂
Här kommer en till som provat den snabba bullreceptet i nya boken. Bjöd familjen på de godaste bullarna som bakats hemma hos oss. Tack för en inspirationen att baka.
Bra, här går det så sakta att man till och med förstår hur man ska göra :=)
Shit vad bra dom blev! Aningen för mycket socker 🙂
Jag brukar inte hålla på och kommentera på bloggar men nu kan jag inte hålla mig längre…Vill bara tacka för toppentips genom åren. Mitt senaste bröd (stockholmslevain)blev verkligen helt fantastiskt! Du förklarar bra, har trevligt språk och lagom personlig i dina inlägg. Toppen på alla sätt helt enkelt! Vill du någon gång ha tips på pepparkakshus har jag lång erfarenhet och delar gärna med mig till dig som tack för alla bra tips från dig. Tja!
Tack tack för de snälla orden! Ska komma ihåg när det närmar sig pepparkakshusbak!