Brödhelg på Rosendal

Helgen 23–24 mars är det brödsalong på Rosendas Trädgård. Den som vill kan tävla med sitt bästa bröd och så blir det brödprat! Under rubriken Samtal kring frukostsmörgåsen – spelar det roll om man har rent mjöl i påsen? pratar jag och en handfull mjölnare, bagare och hållbarhetsexperter om mjöl, bröd och hållbarhet och det ska bli väldigt spännande. Läs mer här och kom sen till Rosendal!

En reaktion på ”Brödhelg på Rosendal”

  1. Martin, vad kul att stöta på dig i fackets tidning – ”Lärarstudenten” inte sant? Jag fick bläddra fram och läsa noggrant flera gånger innan jag insåg att du blev intervjuad enbart som lärarstudent.

    Synd att inte fler ges möjligheten att ta del av ditt evangelium. Samtidigt känner man lite som med ett nytt band man hittat, man vill liksom inte att det ska bli mainstream, man vill ha det för sig själv.

    Nu blir det surdegsbröd #1, fast utan kummin denna gång.
    Allt gott!

Kommentarer inaktiverade.