Å, den som ändå hade en liten bagarstuga i källaren …

bild (2)Jamen det är ju det jag har! Med risk för att förvandlas till Mannen som gick ner i källaren och försvann har jag inrett mig en liten bagarstuga i källaren. Jag har ett projekt på gång som kräver väldigt mycket bakning, alltså verkligen ovanligt mycket bakning, och för att jag inte fullkomligt ska ta över husets kök slutade det med att jag tog det där lilla rummet innanför tvättstugan i besittning. Den enda stora investering som krävdes var ugnen, och den hittade jag på blocket; en 90-centimeters inbyggnadsugn som jag fick för några tusingar. Bra storlek faktiskt, man får in tre limpor på en gång eller så kan man baka jättelånga baguetter. På ett stenhuggeri köpte jag en bit kalksten som jag sågade till i tre små bitar och lade på ett galler. Nästan som på riktigt.

Så vill ni mig något så vet ni var jag finns.

2 reaktioner på ”Å, den som ändå hade en liten bagarstuga i källaren …”

Kommentarer inaktiverade.