Degen jäste i minibaren på mitt rum, sen bakade jag ut bröden och tog dem på spårvagnen till Alvar & Ivar surdegsbageri där jag lånade ugnen och bakade av dem. Tillbaka till mässan, på med mikrofonen, upp på scenen och baka pizza och prata bröd. Och så smakprover och surdeg i små burkar till publiken. Det är bokmässan det. Tack för den här gången!
4 reaktioner på ”Tack, bästa mässan!”
Kommentarer inaktiverade.
Jag har precis avnjutit en underbart god smörgås som jag bakat på surdegsgrund jag fick på mässan i fredags. Mums! Lyckades frakta den hem till Hjo Dessutom har jag hållt liv i en rågsurdegsgrund jag fick på mässan för två år sedan.
Bra gjort!
Tack så mycket för surdegen jag fick på Bagaren och Kocken i lördags. Himla trevligt.
Jag har också nyss avnjutit en god smörgås från din surdegsgrund 🙂
Tack själv för att du kom på signeringen!